Evenimente
Degustare Aurelia Visinescu
11-07-2013 @ Bottega d'Italy

Urmare a unei investiţii de 4,5 milioane de Euro, astăzi se regăsesc plantaţii proprii în Dealu Mare, o cramă ultramodernă, secţia de îmbuteliere şi crama de maturare a vinurilor în barriques.
Crama are facilităţi pentru o producţie de cca 1.000 to struguri pe sezon (30% vinuri albe şi 70% vinuri roşii), cu 2 linii separate de producţie, cu fermentare controlată complet automatizată atât pentru vinurile albe cât şi pentru cele roşii.
Pivniţa subterană dotată cu 160 barrique-uri asigură condiţii optime pentru învechirea anumitor loturi de vin.
Linia de îmbuteliere automată, cu o capacitate de cca 1500 st de 75 cl /oră  permite îmbutelierea vinurilor la origine. Utilajul de înaltă performanţă asigură protecţia împotriva oxidării vinului în sticlă  prin eliminarea aerului din butelie înainte de turnare şi prin injectare de gaz inert înainte de dopuire.
Vinul îmbuteliat este stocat ca produs finit în depozitul modern iar cel pentru învechire se desăvârşeşte la sticlă în pivniţă cramei.
Ne asumăm datoria şi cinstea de a recupera dimensiunea valorii vinului românesc. De aceea, chiar şi sub semnul noului, păstrăm personalitatea fiecărui soi, tiparul ancestral.

Galerie foto
Degustarea Avincis
31-05-2013 @ Bottega d'Italy

AVINCIS este simbolul renaşterii vinurilor româneşti, sub semnul tradiţiei şi modernităţii, o întoarcere la origini, dar în acelaşi timp o privire spre viitor pentru Valeriu și Cristina Stoica, care au decis să dea o nouă viaţă viei familiei, situată în regiunea dealurilor subcarpatice, la porţile mănăstirilor din nordul Olteniei.

Galerie foto
Degustare Davino
29-05-2013 @ Bottega d'Italy
68 hectare in proprietate, 18 hectare lucrate in arenda, maxim 200.000 de butelii DAVINO pe an, nu mai mult de 5.000 de kilograme de struguri la hectar, din vie lucrata prin dirijarea cresterii, taiere in verde si cizelarea strugurilor.
DAVINO este axat in special pe cupaje care confera personalitate si noblete unui producator de vinuri premium.
In acelasi timp insa, DAVINO produce si doua vinuri obtinute din cele mai reprezentative soiuri romanesti – Feteasca Alba si Feteasca Neagra – pentru a arata lumii valoarea exceptionala si originalitatea viticulturii romanesti.
Ca o recunoastere a valorii DAVINO, toate soiurile pure sunt folosite de catre Catedra de Viticultura si Vinificatie din cadrul Universitatii de Stiinte Agronomice Bucuresti si Catedra de Oenologie a Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” pentru realizarea de lucrari stiintifice, fiind considerate reprezentative din punct de vedere al tipicitatii.
Galerie foto
Grand opening
26-04-2013 @ Bottega d'Italy
Horeca Expert aduce un concept nou pe piata constanteana prin inaugurarea magazinului Bottega d`Italy, o combinatie unica de produse, care urmareste sa satisfaca cele mai pretentioase gusturi prin eleganta si rafinament. Magazinul ofera produse de cea mai înalta calitate, delicatese si specialitati gastro, toate având savoarea gustului autentic italian, îmbinând traditia , stilul si originalitatea.
Fie ca alegeti sa degustati un vin bun, sau delicatese din zona culinara, Bottega d`Italy este alegerea perfecta. Va puteti impresiona oaspetii cu produse deosebite, sau prietenii si colaboratorii cu un cadou original de paste sau cu ocazia altor evenimente speciale. Va invitam sa alegeti dintre delicatesele pe care Bottega d`Italy vi le ofera începând de astazi: vinuri alese apartinând celor mai renumite Case de Vinuri din Italia alaturi de brânzeturi fine, mezeluri, paste, ulei de masline, specialitati pe baza de trufe. Magazinul va ofera de asemenea produse bio, sucuri si vinuri  100% naturale. Veti descoperi armonia gustului si satisfactia calitatii. 
Si pentru ca nu e întotdeauna usor sa faci cea mai buna alegere, specialistii Bottega d`Italy va vor sta la dispozitie pentru a va  consilia si a va îndruma spre solutia optima, adaptata nevoilor dumneavoastra.
Galerie foto
oferta
Natale 2018

La Bottega D'ITALY veti descoperi produse unice, specifice sarbatorilor de iarna si nu numai, pe care specialistii nostri le-au selectat cu atentie pentru a satisface si cele mai pretentioase...

mai mult
cadou
Coccole

Un mic răsfăț pentru două persoane. Astoria Rose Fashion Victim - vin spumant, struguri specifici zonei. producător Astoria, regiunea Veneto, Italia. 11,5% alcool....

mai mult
© 2013 Bottega D’Italy | Privacy Policy